L-Carnitine + Chrome 70000 500ml BioTech USA

BioTech USA
49.00 лв.32.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

От Biotech USA създадоха най-комплексният л-карнитинов продукт за отслабване - L-Carnitine + Chrome 70000 500ml. Това не е просто хранителна добавка за изгаряне на мазнини, това е бижу, което ще ви накара да заблестите от кеф, защото влизането във форма никога не е било толкова лесно, както с този продукт.  С течение на времето л-карнитина с добавен хром се превърна в най-търсеният в Европа л-карнитинов продукт. А ако се чудите на какво се дължи това разрастване от уста на уста, то просто погледнете съдържанието. Всичко е там. Добрите резултати се крият в доброто съдържание на L-Carnitine + Chrome 70000, а от BioTech USA са напълно наясно, че с посредствен състав се постигат посредствени резултати. Затова всичко в този продукт е от възможно най-добрите суровини и източници, няма да откриете нещо с второстепенно качество или излишни съставки. Комбинирайки този продукт с ежедневни физически движения и правилна храна, резултатите са гарантирани и няма да се забавят!

Какво да очаквате от приема на L-Carnitine + Chrome?
-Регулира по естествен начин апетита и най-вече желанието за сладки и мазни храни
-Подпомага изгарянето на мазнините
-Дава енергия и концентрация
-Предовратява натрупването на умора и изтощение
-Намалява мускулната треска

Какво е Л-Карнитин?
Съдържащият се Л-Карнитин в L-Carnitine + Chrome 70000 BioTech USA е напълно естествена форма на най-известната субстанция за регулиране на теглото и мастните запаси. Той е неесенциална аминокиселина, която се синтезира в тялото ни благодарение на есенциалните аминокиселини метионин и лизин. Л-Карнитиниът е тривиалното наименование на Витамин Bt.
Л-Карнитина се среща под естествена форма в човешкото тяло - в скелетната мускулатура, черен дроб, сърце, плазмата и бъбреците. 

Как действа L-Carnitine + Chrome 70000 BioTech USA?
Една от основните дейности на Л-Карнитина е подпомагане производството на енергия в организма и транспортирането на дълго-верижни мастни киселини в митохондриите.  Митохондриите са основните енергийни обработватели в клетката. В митохондриите мазнините биват превръщани в потенциален енергиен източник за тялото ни. Получената енергия основно се използва за мускулните съкращения. 
От BioTech USA знаят колко е важен и труден самият транспорт и конвертирането на тези дълго-верижни мастни киселини, а точно този процес е в основата на изгарянето на мазнини. Точно поради този факт те създадоха L-Carnitine с добавен Chrome в концентрация от 70000mg. Подпомагането при метаболизма на мазнините е една от основните причини л-карнитина да е толкова популярен през всичките тези години на производство на хранителни добавки.

Съдържание:
Всяка доза ви доставя:
1,400мгг L-Carnitine – споменахме вече за неговата важност и неизместима роля в транспорта и преобразуването на мастните запаси в използваема енергия за тялото ни
100mcg Chrome – Хром е минерал, който е жизненоважен за регулирането на кръвната захар в организма. Този микроелемент е отговорен за помощта на продукта в ограничаването на вълчия апетит.  Тези 100mcg Хром са напълно достатъчни за укротят желанието ви за сладко, това важи и за най-пристрастените и непримирими обожатели на захарта във всичките и форми.

10mg Green Tea Extract - Не случайно този зелен чай е добавен в състава на продукта. Достатъчно е само да кажем, че ако изключим водата, зеленият чай остава най-известната и консумирана напитка в целия свят. Зеленият чай ще ви осигури енергия, поради естественото си богато съдържание на кофеин, освен това той притежава силно антиоксидантно действие, поради наличието на полифеноли. Освен всичко това, зеленият чай в L-Carnitine + Chrome 70000 Biotech USA подпомага изгарянето на мазнини и влизането във форма, по напълно естествен и натурален начин. Без странични ефекти и притеснения.
Витамини от група B:
- B1 - 1,4mg
- B3 - 18mg
- B5 - 6,5mg
- B6 - 4mg
Витамините от група B, са много важни микроелементи в човешкият организъм, отговарят за редица жизненоважни процеси в нашето тяло. Те оказват благоприятно въздействие върху енергията и нервната система на човек. Перфектен избор са за всеки, който е на диета и се чувства уморен. Съдържанието на витамини от група B в L-Carnitine + Chrome 70000 Biotech USA е напълно достатъчно и покрива от 108% до 285% дневната необходимост на организма.

Добавения Инулин е 100mg в доза. Той е тук за да подобри цялостната абсорбция на добавените съставки в продукта. Пълноценното усвояване на всички съставки е от изключително голямо значение, защото без тяхното правилно усвояване от организма, ние просто ще пием нещо, което ще се изхвърля така, както е прието. Инулинът също така значително повлиява по благоприятен начин метаболизирането на мазнините в организма. Освен това той действа и имуностимулиращо, което е много важно негово действие, когато трениращия е в режим на регулиране на теглото и отслабване.

L-Carnitine + Chrome 70000 се предлага в течен вариант, в разфасовка от 500мл и притежава страхотен вкус на Портокал.  Продукта от серията - ready to drink, което е гаранция за това, че е  удобен за пренасяне и приемане по всяко време. 

Прием на L-Carnitine + Chrome 70000:
1 доза = 1 капачка от продукта = 10мл 
1 доза се разбива в 300мл вода.
В тренировъчен ден приемайте 1 доза сутрин и 1 преди тренировка.
В нетренировъчен ден 1 доза сутрин и 1 следобед.

 

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване