Течен Л-Карнитин 20 ампули XCore Nutrition

XCore Nutrition
39.80 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Вкус:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Xcore L-Carnitine облекчава усилията на активните хора в борбата за красиво, силно, здраво и релефно тяло. Продуктът е предварително дозиран в лесни за пренасяне и употреба ампули. Всяка от тях осигурява 3000 мг от аминокиселината L-карнитин в течна и бързоусвоима формула.

Съдържание на L-Carnitine:

Продуктът съдържа течен L-карнитин на ампули. Карнитинът е аминокиселина, която е естествена за организма. Тя има редица ползи за здравето, но фокусът в спортната суплеменция е поставен върху способностите й да редуцира телесните мазнини. Причина за това й действие е, че се свързва с мазнините в тялото и улеснява преминаването им през клетъчната мембрана. Следва изгарянето им в митохондриите и отделяне на енергията, която тялото ползва, за да функционира.

L-карнитин на ампули е отличен избор, ако искате прецизно дозиране, висока концентрация и компактни размери. Така винаги ще може да приемете добавката, когато се нуждаете от нея и ще бъде най-ефективна.

Карнитинът редуцира нивата на холестерол в кръвта и подобрява състоянието на кръвоносните съдове. Повишава мисловната активност и увеличава издръжливостта.

Предимства на L-Carnitine:

  • Дозирана и компактна форма;
  • Всяка ампула осигурява 3 г от аминокиселината л-карнитин;
  • Стимулира горенето на телесните мазнини;
  • Регулира нивата на холестерол;
  • Подкрепя сърдечно-съдовото здраве;
  • Подобрява мисловната дейност;
  • Потиска апетита.

Дозиране на L-Carnitine:

Един път дневно се приема една доза (1 ампула), най-добре около 30 минути преди хранене или тренировка.

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване