Л-Карнитин CarniPure 1000mg 30/60/100 капсули Pure Nutrition

Pure Nutrition
21.89 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Избери разфасовка:

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

L-Carnitine от Pure Nutrition е един от най-добрите л-карнитини предлаган на световният пазар. Pure Nutrition са производители, които винаги се целят високо и се стараят да предоставят на своите почитатели колкото се може по-качествени хранителни добавки. Е, едно е сигурно - по-качествено от това нямаше на къде повече!
L-Carnitine 1000 е един от топ суплементите на фирмата производител, а това се дължи изцяло и основно на добрият му състав!

Съставът на L-Carnitine 1000 на първо четене не е нещо особено, но за тези от вас, които не заят какво е CarniPure (а това е съдържащият се л-карнитин в продукта) сега ще обясним накратко:
CarniPure се произвежда под Швейцарски патент.
На този вид л-карнитин се правят ежемесечни изследвания и тестове за чистота.
CarniPure е по-ефикасен, действа по-бързо и нормално за тези му предимства се предлага на малко по-висока цена от обикновените л-карнитини.
CarniPure се усвоява пълноценно от тялото и се отличава с невиждана висока стойност на биологичното му число.
В целия свят няма по-добър вид л-карнитин от CarniPure.

Всяка капсула от този продукт съдържа фармацевтично чист Л-Карнитин 1000мг. Продукта се предлага в разфасовка от 30 и 60 капсули, като и двата варианта са изгодни за потребителя като цена/качество. Продукта подпомага изгарянето на мазнините, издръжливостта, цялостно тонизира организма и влияе благоприятно на сърдечната система.

Прием:
1 доза = 1 капсула
1 доза сутрин и 1 доза преди тренировка
В дни без тренировки и допълнително физическо натоварване 1 капсула се взема веднага след ставане от сън и още 1 капсула в късния следобед отново на празен корем

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване