За нас

За нас е чест да ви представим един проект, който ни отне доста време да осъществим - lcarnitine.bg, но очевидно постигнатия резултат си заслужава.
Ние направихме този сайт за удобство на всички хора търсещи промяната в себе си и желаещите да се заемат най-после с положителната промяна към една по-естетична фигура.
Тук вие ще намерите информация за л-карнитин - ползи, прием, научно обосновани статии и описания. Подбрали сме и ще подбираме само и единствено достоверна информация, която да е поднесена по начин възприемащ се от всеки. 
Продуктите, които сме избрали да качим в сайта са основно най-добрите в категорията на продуктите предназначени за отслабване и изгаряне на мазнини. В lcarnitine.bg ще имате възможност да закупите едни от най-висококачествените л-карнитини на пазара.
Ние разполагаме с познания и опит, които желаем да ги предадем на всеки трениращ и на всеки пожелал да промени тялото си.
Ако имате въпроси и неясноти относно каквото и да е свързано на спортна тематика, хранителни добавки и спортно и здравословно хранене ние сме насреща, ще откликнем на всеки, който е достатъчно мотивиран да даде старт на едно ново начало - ново тяло с по-висок дух и самочувствие.