30 години от създаването на Л-Карнитинът CarniPure

30 години от създаването на Л-Карнитинът CarniPure

През 2015 година се от Lonza отбелязаха подобаващо своята 30-та годишнина от създаването и популяризирането на най-продаваният и най-търсен л-карнитинов продукт в световен мащаб - Л-Карнитин CarniPure.

CarniPure е плод на множество научни доклади, изследвания и анализи. Неговото действие и ефикасност са подкрепени с множество иновации по отношение на цялосното действие на л-карнитина при употреба от хора.

През годините, освен успешните изследвания, които допринесоха за популярността на л-карнитина с марка CarniPure, най-големият виновник за неговата масова употреба се превърна потребителя. Всеки, който някога е употребявал л-карнитин CarniPure, е имал най-добрата възможност да се убеди в неговата ефикасност.
Не изследванията и стотиците проучвания, а точно потребителите превърнаха CarniPure в най-използваният л-карнитин на пазара.

(Вижте: Непознатите полезни свойства на Л-Карнитина)

Главният отговорник за търговията в Lonza Макъл Дежинаро споделя, че успехът на CarniPure също се дължи на факта, че точно множеството технически проучвания, които са положени за създаването на толкова чиста форма на л-карнитин са един от основните причинители на това масово потребление на тяхната марка.
Водени от желанието си за качество, прецизност и прозрачност, от Lonza се мотивират да предоставят на потребителите нещо, което по принцип е познато на потребителите, но в същото време да подобрят имиджа му и да допринесат за самото израстване на л-карнитина като хранителна добавка. Те успят да пречистят до максимум веществото л-карнитин и превръщат CarniPure в нещо, което науката го подкрепя и най-вече потребителя удобрява.

Историята на марката Lonza с нейният опит по отношение на CarniPure започва в далечната в средата на 80-те години на миналия век.
По това време вече са били известни ползите на л-карнитина върху обмяната на веществата при човешкия организъм, но по-задълбочените изследвания в тази насока биват започнати именно от Lonza.

След 1990 година създателите на л-карнитина CarniPure започват да инвестират все повече и повече в научни проучвания по отношение на задълбочени изследвания относно влиянието на л-карнитина върху човешкото тяло.

Благодарение на успешната работа на Lonza с учени от щатския университет в Канектикът се доказва и способноста на л-карнитина да повлиява положително върху цялостното регенериране на организма след тежка физическа активност.

Същата успешна комбина между Lonza и амеркански учени провеждат още редица изследвания между 2001 и 2010 година, които имат за цел отново да намерят нови и още по-приложими положителни свойства на л-карнитина. След редица доклади, те констатират, че CarniPure също се отразява благоприятно върху оксидативния стрес при всякаква възраст.

В нашият сайт се предлагат няколко продукта, който са изградени от въпросният л-карнитин CarniPure:

1. L-Carnitine Liquid 473ml SAN
2. L-Carnitine CarniPure 1000mg Pure Nutrition
3. L-Carnitine Liquid 3000 465ml NOW Foods
4. Carni MAX Liquid 500/1000ml Pure Nutrition

 23 апр. 2016

Още новини

Л-Карнитин по време на бременност

Благодарение на множеството научни доклади описващи ролята на л-карнитина в човешкия организъм ние имаме възможността да пишем тази статия и да дадем ориентировъчни насоки по темата. Благодарение на науката можем да ...

Л-Карнитин за възрастни хора

Плюсовете от употребата на Л-Карнитин при хора в напреднала възраст:√ Забавя стареенето на клетъчно ниво√ Подобрява физическите възможности и намалява умората√ Грижи се за сърцето и сърдечно съдовата дейност√ ...