Л-Карнитин за повече енергия

Л-Карнитин за повече енергия

Л-Карнитинът в световен мащаб е известен основно с принципите си на добавка за отслабване. Е, ние от www.lcarnitine.bg искаме да ви кажем, че функциите на л-карнитинът и плюсовете от употребата му далеч не са само по отношение на отслабването и загубата на тегло.

Ако често ви се случва да страдате от постоянна умора, липса на енергия и въобще не ви се прави нищо, то искам да ви осведомим, че това може да се промени по много лесен, безвреден и ефективен начин - просто добавете от 1 до 2 грама на ден л-карнитин.
Л Карнитинът способства за конвертирането на дълговерижните мастни киселини в лесно използваем енергиен източник за мускулите ни, който е по-известен като АТФ Аденозин Три-фосфат (Adenosine TriPhosphate).
АТФ е първостепенният и най-важен елемент по отношение на това дали мускулите и тялото ви ще имат достатъчно сили и енергия за движение.

Чрез добавянето на л-карнитин към ежедневното си меню вие ще помогнете на организма си да преработва по-лесно ненужните мазнини и да ги превръща директно в използваема енергия, която да служи за подобряване работоспособността на мускулатурата.
Високите стойности на АТФ в тялото са гаранция за продължителна и неспирна енергия през целия ден.

 30 апр. 2016

Още новини

Л-Карнитин по време на бременност

Благодарение на множеството научни доклади описващи ролята на л-карнитина в човешкия организъм ние имаме възможността да пишем тази статия и да дадем ориентировъчни насоки по темата. Благодарение на науката можем да ...

Л-Карнитин за възрастни хора

Плюсовете от употребата на Л-Карнитин при хора в напреднала възраст:√ Забавя стареенето на клетъчно ниво√ Подобрява физическите възможности и намалява умората√ Грижи се за сърцето и сърдечно съдовата дейност√ ...