Ацетил Л-Карнитин ALCAR 87гр 125 дози SAN

SAN
60.00 лв.47.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

ALCAR - Ацетил Л-Карнитин на прах с фармацевтична степен на чистота, произведен по най-модерните и иновативни методи специално от SAN Nutrition.
ALCAR подобрява метаболизирането на ненужните мазнини в човешкия организъм, като това се осъществява благодарение на силните му способности да транспортира досадните мазнини в местата в клетката, където изгарят мигновено, а по този начин също доставят и енергия за мускулатурата.

Л-Карнитинът под каквато и да е форма - течен, прах, капсули, тартрат или ацетил л-карнитин винаги е от полза на трениращият човек. Освен че изгаря мазнините, той също така увеличава възможността на мозъка да запомня и да се концентрира по-лесно, което е изключително важно за хората, търсещи високи резултати.
Още един полезен ефект от употребата на ацетил л-карнитин е способността му да елиминира и намалява желанието за сладки и нездравословни храни и напитки.
Можем да говорим много за л-карнитина, но за да не изпадаме в подробности ви предлагаме да се запознаете с интересните статии от нашия блог, а някои от най-популярните са:
Безопасен ли е Л-Карнитинът?
Каква е разликата между L-Carnitine и Acetyl L-Carnitine?
Непознатите полезни свойства на Л-Карнитина

Начин на употреба ALCAR 87gr 125serv SAN:
1 мерителна лъжичка от ALCAR се взема сутрин, обед и вечер

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване