Ацетил Л-Карнитин Acetyl L-Carnitine 90caps Dymatize

Dymatize
45.00 лв.35.99 лв.
цена за доставка в цялата страна - 4.50

Количество (бр.):
-+

Общо: 0.00 лв.

Купи

Ако сте от типа хора, които пробват и са пробвали множество варианти за намаляване на излишните мазнини и многократно сте стигали до задънена улица, то ние от www.lcarnitine.bg имаме добра новина за вас. И тя е, че вече можете да предприемете сериозна крачка към намаляването на теглото с един единствен работещ, ефективен и продукт с доказано качество - Acetyl L-Carnitine от Dymatize.

Преди всичко искаме да ви кажем, че л-карнитинът сам по себе си не е магическо хапче, което щом го приемате и килограмите и излишните мазнини изчезват. Няма как да се случи, поне не и в този свят. Такова хапче не съществува. Ако обаче сте сериозни с начинанието си за отслабване и сте решили наистина да предприемете сериозна крачка към влизането в по-добра форма, то със сигурност продукта на Dymatize ще ви окаже перфектна подкрепа в това дълго, но ползотворно начинание.

Перфектното съчетание за сигурно и здравословно влизане във форма е следното: осърдни и редовни тренировки, хубава и истинска храна + висококачествени хранителни добавки подходящи за целта (л-карнитин).
Комбинацията от висока физическа активност и добре подбрана храна е гаранция за едно по-добро и балансирано състояние на метаболизма, а добавяйки л карнитин със сигурност ще осигурите на тялото това, от което има най-голяма нужда за да се справи с трудно изгарящите мазнини.

Факти и конкретика за л-карнитина:
Стандартна и компактна опаковка от 90 капсули
Произведен в от един от най-добрите създатели на хранителни добавки: Dymatize
В 1 капсула от продукта се съдържат 500 милиграма Ацетил Л-Карнитин
Допълнително е зареден с Тиамин и Метионин за по-пълноценно абсорбиране

Употреба:
Вземайте всеки ден сутрин, следобед и преди лягане по 1 капсула

При нужда от повече информация за продукта или имате допълнителни въпроси  Запитване